Hvordan ser du ut i dag?

(Dagens spørsmål i et annet forum.)

For langt og bustete hår, som jeg ikke har giddet å gjøre noe med i dag (som vanlig), usminket (som vanlig), lysebrun bukse og bredstripete genser, tungt mørkerødt glasshjerte rundt halsen og matchende små røde glasskuler i ørene. Smaløyd og kortluntet av søvnunderskudd, på etterskudd med jobben, trøtt og lei av et rotete hus og en deprimerende banksaldo, og sulten fordi det er tredje dag av (den sårt tiltrengte) slankekuren. Og så har jeg på meg de brune Goretex-uteskoene mine, fordi de inneskoene jeg har stående på jobb ser så sjaskete ut at ikke engang jeg får meg til å gå med dem.

Hm. Jeg tror jeg trenger en “bli ny”-dag. Fortrinnsvis kombinert med en større lottogevinst.

This entry was posted in rants. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *