Brev- og besøksforbud?

Jeg er ikke vanligvis av den konspiratoriske sorten, men man kan jo begynne å lure når ingen jeg prøver å få tak i, hverken på eller av jobb, er mulig å nå eller få et svar ut av; enten jeg gjerne vil vite hvor mye penger de har tenkt å betale meg for jobben jeg har gjort, eller jeg bare prøver å få svar på et enkelt spørsmål, så er det ikke mulig å nå frem hverken med mail eller telefon. Forsøket på å komme inn på jobbsystemet i helgen strandet av forventede og akseptable grunner, men kombinert med de andre irritasjonsmomentene gjør det sitt, det også. Prikken over i-en er at hoved-mail-leverandøren min fant ut at det var da ingen grunn til å ikke slå av mailserveren sin i femtiden i dag, så nå får jeg ikke mail fra noen. Vel, da er det i det minste incommunicado over hele fjøla, og jeg kan slutte å vente på svar og begynne å brodere i stedet, mens jeg vurdere å bytte tannkrem eller melde meg på et sjarmkurs eller noe sånt.

This entry was posted in rants. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *