Vel hjemme igjen

New York er verdens mest fantastiske by, The Gates gjorde seg virkelig godt i både gråvær, strålende sol, kraftige vindkast og ti centimeter nysnø, Whitney er fremdeles sannsynligvis mitt favoritt-kunstmuseum, Riverside Tower Hotel imponerte med både beliggenhet og standard (særlig prisen tatt i betraktning), og når man tenker på den manglende planleggingen fikk vi nesten ufortjent god mat til nesten alle måltider (blant annet ved å helt tilfeldig snuble over både Zabar’s og Cafe Lalo, som begge lå i passe frokostavstand fra hotellet). Democracy, det nye teaterstykket til Michael Frayn (forfatteren bak Copenhagen, som vi så forrige gang vi var i NYC), var både spennende og gripende, og Blue Man Group var som forventet kreativt og intelligent underholdende. Pizzaen hos John’s Pizzeria i Bleecker Street var like god som sist, utsikten fra Empire State var – selv om to vesentlige tårn manglet – enda bedre enn forrige gang, siden sikten var bedre, Chrysler-bygningen er fremdeles den vakreste i byen, og det nye MoMA var vel verdt den lange køen. Og har jeg nevnt at New York er verdens mest fantastiske by, sånn rent generelt?

This entry was posted in reise. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *