Alt godt for 2005

ønskes alle som leser dette, og alle andre som har vært med på å gjøre 2004 til et år å huske.

Uten forkleinelse for andre, og i tilfeldig rekkefølge, vil jeg særlig takke for det gamle året til

– Nye og gamle nettbekjente fra ulike fora, som tross alt opprettholder en viss tro på at det finnes noe annet enn plastikk-kommersialisme, overfladisk trangsynthet og gullfiskmentalitet der ute.
Verdens beste barnevakt, suppekoker og medsammensvorne i åndskampen mot de passiv-aggressive.
Familien min, som jeg alltid har vært så selvsagt glad i, men blitt langt mer bevisst på betydningen av etter at jeg fikk barn selv. Spesiell hilsen til lille kusine, som bare fikk med seg den siste halvdelen av 2004. :)
– Tom Waits, for en konsert jeg kommer til å huske med et stort smil til jeg blir gammel og grå.
– Den eneste som noen gang har kalt meg “sjef” (jo, det er et kick, men ikke nok til at jeg vil gjøre karriere basert på akkurat dét) – vi må rydde sammen i whiskyskapet oftere!
– Gode venner som flytter innenfor rekkevidde etter å ha vært utenfor altfor lenge. Jeg gleder meg til å se mer til dere i 2005.
– Alle amerikanere som ikke stemte på George W. Bush.
– Svigerfamilien min, for å gjøre meg enda mer bortskjemt med å forvente utelukkende respekt og omsorg fra mine nærmeste. (Og min varmeste medfølelse til dem som sliter på akkurat det området!)
– Min bestevenninne og forlover, for en høyst uventet og desto mer verdsatt snart-10-års-jubileums-utdrikningstur til København, og for godt samarbeid i mafiavirksomheten.
– Alle gamle venner som jeg ikke har sett det siste året. Ingen av dere er glemt.
– Gode kolleger som fortsetter å inspirere til å gjøre en innsats, selv med trangere budsjetter og mer brutale tidsfrister.
– Oslo Kinematografer, i samarbeid med Sofia Coppola, Michael Gondry, Sam Raimi, Tim Burton, Terry Zwigoff, Shang Yimou, Zach Braff, Brad Bird, Trey Parker og Matt Stone, Shari Springer Berman og Robert Pulcini, Anthony Minghella, Pedro Almodovar, Marc Forster, Michael Moore, Alfonso Cuarón, Byambasuren Davaa og Luigi Falorni, Buster Keaton, Quentin Tarantino, Wolfgang Becker, Jonathan Demme, Steven Soderbergh, John Woo, Peter Webber, Richard Linklater, Kerry Conran, Todd Phillips, Peter Weir, Roland Emmerich, Sergio Leone, Joel og Ethan Coen, Takeshi Kitano, Peter Segal, Alejandro González Iñárritu, Richard Kelly og Edward Zwick.
Skule Waksviks “Gående gås” for å ha kommet hjem igjen.
– De av naboene som ikke prøver seg på å spille gitar. Og som har lært seg å bruke vaskemaskinen.
– Og Jørund og August. For hver dag.

This entry was posted in bilder, Usortert, venner. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *