Mine ord

Hvis jeg viser deg mobiltelefonordlisten min, så kan du si meg … eh … at jeg pleier å skrive meldinger om … mye rart?

20th aangetekend Albert Alma anything avmarsj babytøy bacon baking barnebesøk bevestiging bilsete boarding Bohus borrelås botanisk bringebær Brockovich Bunnpris bæsjet CC Celsius Centra cheez colaen Cubus daffing danskebåten Darbar duste DVD Eilertsen Erin Farris festing fiskegrateng fjernmobbing flatbrød flytoget foreldrekaffe forspiser fortenk gnisninger godter grovbrød gråværet Hedda hovedinngangen huh håndtaket Imagine intermesso iPoden Jadore jah jepp juice Jørund kaffemaskin kartonger ketchup keylex KF kjedekollisjon kjeks kjøpekort kjøttboller Klingenberg konferere Kungälv kvarter lader lapskaus legetime lovende luren lypsyl markedsdirektør marktplaats mascara matfløte Maxi middagsbesøk middagsønsker Monstrous Mozart muffins måde nattkino nerd nieren nope norsken nvg Oblada Obladi Onion ontvangst oppropet overmorgen parmesan pasta pepperkaker pling plinger PM poden pysj Regiment regntøy Reimatec Renseriet Rian Ringu risken romslig rulletrappen shot silregne smarteste smileys Snakkeboka soveposen stakkar stuntet sutret svømmetøy syvtiden taco tekster tekstmelding tenkte Terneuzen tjuefem tromming tsunamien tubbies tullpraten Tøyenparken uggen usaltet utedressen vannkoppene veloppdragen Vigeland vinterdress Waits xxx årsfest

This entry was posted in språk. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *