Men avsporingen var ikke total

Ikke helt, i alle fall. Hm. November ser ut til å ha rast forbi i grusom fart (aka “fireogtyve timer i døgnet”) allerede. Jeg tror det som skjedde var at jeg så Kill Bill. Vol. 1, og så skulle jeg skrive en omtale av den, noe som viste seg vanskeligere enn først tenkt, og så var det en “kronikk” i Blabla som kjørte meg ut på et sidespor av frenetisk ranting, og når ikke den omtalen var klar, så fikk jeg meg ikke til å skrive omtale av den neste eller derneste filmen heller, og plutselig var, som man ser, november over. Slikt skjer.

Nuvel. Det skal komme mer her etter hvert. Planer om flytting til mer egnet domene ligger dessuten nesten klare. Bare et ukarakteristisk overambisiøst juleprosjekt som må fullføres først.

Jo, og så har jeg vært mamma i over et år. Hipp hipp for August! :-)

This entry was posted in August, bilder. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *