Gamle helter faller tungt

når de faller fra. I april var det Nina Simone, nå sist søndag pakket Warren Zevon sammen, og i dag kom meldingen om at Johnny Cash er død. Så traff det litt ekstra hardt fordi mamma tidligere i dag ringte for å fortelle at en god venninne av dem døde i går. Jeg har kjent og satt stor pris på henne siden jeg var jentunge – hun var en flott dame som etterlater seg en datter på sytten år og en litt fattigere verden. Nå sitter jeg og spiller When The Man Comes Around i stedet for å rydde huset før svigers kommer på besøk.

Jeg tror ingen noen gang har ligget på dødsleiet og tenkt “jeg skulle ønske jeg hadde hørt mindre på musikk. Og så skulle jeg gjort mer husarbeid mens barna var små.”.

This entry was posted in Usortert. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *