Jeg gråter når jeg vil

Ting jeg lover å aldri klage over:

* Jeg har vunnet for mye i lotto
* Jeg har slanket meg ut av alle klærne mine
* Det er tomt for oppvask på kjøkkenet
* Hei! Noen har vasket gulvet vårt!
* Sønnen vår sover så tungt om natten
* Jeg får så lite spam for tiden

Men jeg forbeholder meg retten til å klage over varmen. Jeg gjør det, ja, når jeg våkner i en svettepøl klokken fire om natten og vet at det bare blir varmere på soverommet utover morgenen, når August svetter og klør og sutrer så han (og dermed vi også) sover enda kortere intervaller enn vanlig, når jeg, svett og varm etter å ha båret poden og ørten bæreposer opp i tredje etasje, kommer inn i leiligheten vår (som er bygd etter bakerovnprinsippet og holder beundringsverdig godt på varmen utover kvelden også) og den varme, tette luften bare slår imot meg, da hender det jeg klager over varmen. Selv om jeg bor i Norge og vinteren er altfor lang, så er jeg faktisk ikke av dem som savner juli-hetebølgene i januar, og dermed har jeg lov til å klage på sommervarmen. Nemlig.

This entry was posted in rants. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *