Synlige skjelettdeler

Poden har fått en tann. Sin første. Jeg er overrasket over hvor kult jeg syns det er. Sikkert nedarvede følelser fra den gang i en fjern fortid da det å få tenner ble en del av standard genetisk sammensetning – de som fikk tenner overlevde, de som ikke fikk dem døde ut.

Det er riktignok lenge til han kan gnage kjøttbein og åpne ølflasker med jekslene. Som jeg påpekte til Jørund, må han vel teknisk sett ha minst to tenner for å kunne tygge. Foreløbig må man til med finger i munnen hans for å være helt sikker på at det faktisk er en tann der. Men det klirrer når han drikker av vannglasset mitt.

Her er det mest vellykkede fra min samling “Mislykkede forsøk på å ta bilder av Augusts første tann”:

This entry was posted in August, bilder. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *