The importance of being wired

Vi hadde bestemt oss for å se en episode Buffy før vi la oss, så mens Jørund fant frem riktig DVD, dempet lyset og hentet seg en pils, lagret jeg de åpne dokumentene og suspenderte PC-en min så den ikke skulle stå og lyse og suse på salongbordet under seansen. Jeg lente meg tilbake i sofaen og tøyde armene og skuldrene litt. “Jeg skal bare en tur på do først,” sa Jørund, og så stoppet han opp i døråpningen og så på meg. “Uff da stakkar, ble du sittende uten både TV og PC da?” Jeg smilte kjekt tilbake. “Jo jo, heh, jeg greier jo sikkert det et minutt eller to!”. Han tenkte seg om et øyeblikk til før han sa “Kanskje jeg skulle prøve en hel dag uten Internett og se hvordan det går.”. “Jeg har vært inne på tanken jeg også,” sa jeg nølende. Vi så usikkert på hverandre, og begge fant sin egen angst ved tanken speilet i den andres blikk. “Ja, kanskje vi skulle prøve det,” mumlet han og forsvant ut i gangen. Jeg ble sittende igjen og prøve å late som ingenting, mens rastløsheten spredte seg helt ut i fingertuppene.

This entry was posted in Usortert. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *