Rundtur i Hellas, del 2 – Milos

En felles uke på Milos med broren min og familien hans var det som var utgangspunktet for ferien.


Gate i Plaka med August, hans kusine og tante

Vi var i Milos for noen år siden, og likte oss så godt at vi veldig gjerne ville tilbringe litt mer tid der. Det er en passe stor øy, med en liten håndfull små byer og et par-tre severdigheter, så man bruker den ikke opp på en dag eller to selv om man vil gjøre annet enn å bade. Men enda mer er det en veldig variert øy, når det gjelder natur – geologisk variasjon gjør at det er utrolige steinformasjoner, grotter og ulike slags strender rundt nesten hele øya, så det er virkelig noe for enhver smak.


Kleftiko er antagelig det mest brukte postkortmotivet på Milos


Hvis det ikke er Sarakiniko, da!

Og enhver vindretning; når det er kraftig nordavind, må man helst bade på sørkysten, og så tar man strendene på nordsiden når vinden snur. Vi la da også opp uken litt etter vær- og særlig vindmelding.

Jeg hadde funnet et hus med plass til oss alle via Airbnb, det lå i Plaka, som er en aldeles idyllisk liten by ganske langt opp på øya.


Gaten vi bodde i

Huset var kjempefint, og særlig var vi glade over det flotte uteområdet med blomster, trær og mulighet til å sitte flere steder, både på en liten håndfull balkonger og nede på bakken.


Utsikt over gården fra balkongen


Frokost under balkongen


Sitte-/liggegruppe i andre enden av gården


Selfie fra balkongen

This entry was posted in bilder, familie, reise. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *